The Big Preach “El Mexico ” Zacki skriver på återigen för Rockets

Zacki är spelare som har varit en pelare för Rockets, under hans yngre dagar som spelare spelade han i Rockets (fram till u16) sen tog han klivet till Predators och fick med sig 3 SM guld under sin tid i Predators och representerade Sverige i flera turneringar. Vi är glada att kunna säga Zackarias “Le Preach” skriver på ytterligare ett år.

Tjena Zacki, Du skriver på ännu en säsong för Raketerna?
Yes! alldeles riktigt, kommer spela en ytterligare säsong med Ystad.

Hur har din offseason varit då och hur är förväntningarna ?
Förra säsongen gick väldigt bra, över förväntan för att vara exakt och jag känner med dem träningarna/campen vi har haft nu under preseason att vi kommer bli ännu vassare. Sen är förväntningar som alltid att avsluta säsongen på topp. Jag spelar för att det är kul men jag går ändå alltid in med samma motto och det är allt eller inget.

Hur ser det ut för Ystad?
Det ser bra ut för Ystad, vi har några nyförvärv som kommer spela en stor roll i Rockets framgång, både i säsongen men också i vår ungdomsverksamhet.

Vad kommer Rockets göra bättre än föregående säsong?
Jag har ingen spåkula men om alla tar sitt ansvar i laget och kommer till träningarna så kommer Ystad visa hela Sverige vad vi kan uppnå.

Du har en egen utnämnd roll i laget? The preach 😤 Berätta lite mer om den
Haha “The Preach”, ett nickname som jag fick efter att jag tog initiativet att hypa upp och motivera laget inför en match vilket jag senare fortsatte med då det uppskattades av alla.


Nfl Lag: Detroit Lions.. tyvärr
Bästa nfl spelare: I dagens NFL blir det Aaron Donald
Bästa maträtten: Kalvkind som jag åt i San Sebastian
Största rädslan: Att ge upp
Vad gör dig lycklig?: Att veta jag ger mitt allt i alla aspekter av livet.