David Göransson skriver på för ett år till…

David Göransson har varit en enorm pelare i försvaret tidigare år. Efter ett par års uppehåll gjorde han förra säsongen comeback i Grönt. En spelare att lita på och se på under matcher som läser, spelar rätt och är en playmaker på försvarets sida.

Ännu en säsong under Raketerna?
Yes, kul att fortsätta! Det här är ett roligt gäng att spela med och jag hoppas på fler spännande matcher.

Hur känns det under offseason?
Det känns bättre nu, mer tid för att förbättra kondisen och bli något starkare

Hur var förra säsongen för dig?
Det var kul att komma igång igen, men då jag var väldigt sen med att bestämma mig för att spela förra året så kände jag mig rent fysiskt inte lika förberedd som jag hade hoppades, plus att det är mer familj och arbete/skola i mitt liv nu än tidigare när jag har spelat.

Vad har du för förväntningar inför säsong 2023?
Jag tror att det här året kommer blir riktigt kul! Nya lag man inte mött innan och så klart kul att möta de skånelag man spelat mot innan!

Hur ser det ut för Ystad?
Med import och många nya namn tillsammans men en rutinerad stomme så kan det här bli ett starkt lag och jag hoppas på bra spel från oss, både på anfall och försvar!

Vad kommer Ystad göra bättre än förra året?
Jag tror vi kommer kunna prestera mer anfall och avsluta matcher bättre på försvaret!

Nfl lag: Titans Bästa
Nfl spelare: Derrick Henry
Bästa maträtten: Allätare, men om jag måste välja – spareribs
Största rädslan: Att sluta utvecklas som person
Vad gör dig lycklig: När min familj är samlad och alla mår bra