Göransson skriver på för ännu ett år med Rockets

Timmy Göransson skriver på fär Rockets ännu ett år för dem gröne. Rockets som firar 30 år som klubb i år. Vi ser fram emot Timmys spel och ledning i Staben.

Ännu en säsong under Raketerna?
Ja precis, det var ju  här allt började för mig som liten påg. Dessutom är det här jag kommer avsluta min karriär. Både jag och Christian valde köra på en ny satsning av laget förra året, och vi kände att vi satsar för ännu ett år. 2023 ska bli ett spännande säsong vi får ju se hur det går. Inför i år har vi dragit många nya projekt, och nya utmaningar som inte klubben gjort på väldigt länge.

Hur känns det under offseason? 
Jo men det känns bra tycker jag. Inför i år då vi fått anslutning från Helsingborg har vi valt efter en specialundersökning vi gjort att satsa på  camps så vi kunde söka timing och spel ihop. Det känns jättebra just nu då både gamla rävar och ansikten dyker upp.

Hur var  förra säsongen för dig?
Förra året var ett spännande år. Det var matcher i både superserien, CEFL matcher och Division 1. Mi kropp sa ifrån och vart oerhört trött. Jag är en människa som älskar ge allt när jag väl har chansen.  Precis som Markus sa i sin intervju så var det mycket fotboll då vi var några som körde med Örebro samtidigt men roligt var det. 

Vad har du förväntningar inför säsong 2023?
Mina förväntningar är nog våra hemmamatcher iår samt ett roligt fotbollsår med mycket fest med boysen 

Hur ser det ut för Ystad?
Tror absolut vi kan tävla det är nya lag vi inte mött tidigare så kommer bli roligt. 

Timmy som spelare är en av dem bästa man kan ha. Både som ledar, fadersfigur så är han en förebild för många. Timmy är en spelare man kan lita på ! Älskar se han spela !

Vad är Ystad styrka ?
Rockets har ju några veteranerna som spelat fotboll i många år, sen finns det den yngre generationen som och ett gäng unga Raketer som fyller ut truppen med nya erfarna spelare från Hbg. Vi får ju även besök från Kanada och vår nya tränare men även QB Cameron Valardo. Camarons har fått i uppdrag att hjälpa oss framåt bygga upp alla verksamheters bredd och få till det lilla extra. Sen så klart har vi  mina bröder från Örebro som kommer och hjälper till när det finns tid så kommer bli spännande år 

Vad kommer Ystad göra bättre än förra året?
Tror vi kommer vara mer effektivare på anfallet, helt klart. Vi har ju fått in del nya WRs och så har min vapendragare  Markus Persson som äntligen gått över till min sida av bollen och han är en playmaker. Alla vet vad som händer när han spelar på Offence.  På den defensiv sidan  så har vi fått in några nya namn. Det kommer bli roligt att se dem alla och följa deras karriär och utveckling. Vi har även Flygare som är DC som gjorde mirakulöst bra första år som DC.

Berätta om din nya roll?
Mina roll förutom spelare och Rb coach blir att jag blir ansvarig för marknadsföring samt Sportchef för verksamheten.

5 snabba:

Nfl Lag: Eagles
Bästa nfl spelare: Marshawn Lynch
Bästa maträtten: Hamburgare helt klart
Största rädslan: Är inte rädd av mig
Vad gör dig lycklig?: Min kära Sambo Sara