Markus Persson skriver på ytterligare en säsong för Rockets

Tjena Markus hur är läget?
Det är fint, snart säsong ju!

Ännu en säsong under Raketerna?
Blir ännu en säsong i grönt, jag hade fantastiskt kul förra säsongen och känns kul att kunna spela med gamla lagkamrater som hjälpt mig till den karriären inom fotboll jag haft. Jag var extra glad över att få kunna spela med Timmy då vi mött varandra i tidigare klubbar under karriären.


Hur känns det under offseason?
Offseason har varit intressant och lärorik. Ystad har många projekt igång, tyvärr tappat en hel del spelare men också fått in en hel del. Jag misstänker blir ett ganska annorlunda lag iår. Men vi har fortfarande ett starkt lag med samma tongivande spelare.

Hur var  förra säsongen för dig?
Förra säsongen blev inte helt optimal då jag personligen och några till spelade för Örebro samtidigt som Ystad. Detta året blir det annorlunda då allt mitt fokus kommer vara på ystads matcher. Jag tror många räknade med en stark säsongen från min sida och tror inte någon i div 1 södra blev besvikna.

Vad har du förväntningar inför säsong 2023?
Mina förväntningar är att projektet i ystad fortsätter som planerat och att vi förbättrar vår organisation ytterligare. Jag tror vi har bra möjlighet att kunna placera oss i toppen div 1.

Hur ser det ut för Ystad?
Jag tror att vårt anfall kommer att prestera på en betydligt högre nivå och att vårt försvar håller samma nivå som året innan.

Vad kommer Ystad göra bättre än förra året?
Jag har tagit steget bort som defensiv back tränare och fokuserar mer på att prestera som spelare på båda försvaret och anfallet.

Du har blivit erbjuden ny roll ?
Min roll kommer att vara att göra allt vad jag kan för att vinna matcher.

5 snabba:

NFL Lag: Philadelphia Eagles
Bästa NFL spelare: Aaron Donald
Bästa maträtten: Burrito 🌯
Största rädslan: Rädsla? Vad är det?
Vad gör dig lycklig: Att umgås med familjen och resa.