Robin “Skruven” Holdt återigen på Rockets Roster.

När man talar om Rockets och deras Roster är förmodligen skruven en av dem mer bekanta namnen. Skruven har varit med sedan u13 samt varit med om SM-Guld och hela Rockets historia. 22 säsonger senare har Skruv faktiskt bestämt sig för att göra ännu ett år.


Tjena Skruv! Du skriver på ännu en säsong till för Rockets?
Ja, det får bli en säsong till! Det blir den 22a och sista..

Hur känns det att du har spelat 22 säsonger och går in på din 23:e nu ?

Jag älskar den här sporten och min klubb, men jag är 37 nu och det börjar ta för hårt på kroppen. Jag är heller inte personen som kan “trappa ner på tempot” eller ta färre snaps. Är jag där så kör jag tills jag inte kan stå längre.


Hur funkar livet som pappa och spelare?
Att balansera familje liv med fotbollen är svårt och jag har prioriterat familjen först, tyvärr har det synts på min träningsnärvaro de senaste åren. Men det är ren glädje att se barnen på läktaren under matcher.

Hur har din Off-Season varit?
Off-season känns bra, varit aktiv i gymmet och i löparspåret. Rehab/prehab går framåt och jag förmodligen i mitt livs bästa form. Tyvärr så tar åldern ut sin rätt i vissa aspekter.

Hur var förra säsongen för dig?
Förra säsongen var fantastisk. Det blev ju fruktansvärt jämt i serien vilket är kul. Och allt arbete som Timmy, Kebbe och Markus gör med klubben just nu gör mig nästan tårögd av lycka.

Hur är din förväntningar för säsongen 2023?
Personligen så handlar 2023 om att avsluta karriären på mina egna vilkor. För laget så är du absolut att ta serien, med den satsning vi gjort så kan vi inte acceptera något annat.

Hur ser Rockets som lag ut i år ?
Det ser bra ut för oss vi har en stark trupp, bra tränar stabb och en viktig import med mycket kunskap att bidra med.

Vad kommer Rockets göra bättre i år?
Jag tror att vi kommer att ha marginalerna mer i vår favör i år. De matcherna vi förlorade och spelade lika 2022 var p.g.a. ytterst små variabler och de har vi jobbat på att lösa under hösten och vintern.

5 snabba
NFL Lag: Dolphins
Bästa NFL spelare: Vet inte, där finns många spelare som är roliga att följa.
Bästa maträtten: All mat som involverar kött i eller på nån typ av bröd.
Största rädslan: Utvecklingen i världen de senaste 10 åren….
Vad gör dig lycklig: Lycka är när sonen skriker “pappa!” när man kommer hem från jobb. Eller när man delar en öl med grabbarna i omklädningsrummet efter en hård match.